Dekk Av Høy Kvalitet Gir Deg Ekstra Sikkerhet

Deg Ekstra Sikkerhet

Hvis du er i markedet for nye sommerdekk eller nye allværsdekk, nå til sommeren, må du sørge for å kjøpe dekk av høy kvalitet. Dekk av høy kvalitet har den beste sikkerhetsytelsen og vil være billigere i det lange løp enn billigere dekk. Det er bra å sjekke forskjellige dekkanmeldelser og dekkprøver utført av uavhengige bilmagasiner for å se hvordan dekkene rangerer i testene sine. Noen tester vil kanskje favorisere visse dekk, og den testen representerer kanskje ikke fullt ut kjøreforholdene dine, så det er bra å være litt skeptisk til testene. Testkravene etterligner ikke kjøreforholdene dine. Dekk som er høyt vurdert og yter godt i testene, bør inkluderes i ditt dekkområde for vurdering når du skal velge et dekk

Hvis du velger dekk til en SUV, husk at du trenger spesifikke SUV sommerdekk eller SUV allværsdekk, ettersom de krever forskjellige dekk enn vanlige personbiler. Forsikre deg om at du velger dekkdimensjonene som anbefales for kjøretøyet. Du bør ikke avvike fra dette, da det kan påvirke ytelsen, kjøretøyets slitasje og kan gi feil avlesning av instrumentene dine som kilometerteller og hastighetsmåler. Dekkdimensjonen finner du i brukerens håndbok, eller så kan du bruke en dekkvelger, som du kan finne på nettet. Der kan de finne dekkdimensjonen din basert på din spesifikke bilmodell. Når du vet din dimensjon, kan du også søke etter dekk som passer til den dimensjonen. Det forenkler utvalget litt.Hvis du søker etter sommerdekk med en bredde på 235 og et høydeforhold på 65 for felger som er 17 tommer og du vil ha radialdekk, må du bare legge inn 235/65R17 sommerdekk i søkemotoren din og sjekke resultatene du får. Du bør få en liste over sommerdekk som oppfyller søkekriteriene. For dekkene du finner på nettet, bør du også kunne få tilgang til EUs dekkmerke på nettet. På EUs dekkmerke kan du se informasjonen om hvor bra de klarer seg med drivstoffeffektivitet, vått grep og dekkstøy.

Hvis du trenger dekk til en hybrid eller et elektrisk kjøretøy, bør du sørge for at dekkene passer for de tyngre kjøretøyene, da batteripakkene i de elektriske kjøretøyene og hybrider øker vekten av dem. Dette kan føre til at normale dekk slites for raskt. På grunn av økt slitasje på disse kjøretøyene er det viktig å måle slitedybden regelmessig for å se om du skal rotere dekkene, slik at du kan utjevne slitasjen mellom bakhjulene og forhjulene. Dette kan øke levetiden til dekkene dine med mer enn 50%, og du vil alltid kjøpe et komplett sett med dekk for å sikre at du har lignende grep på alle posisjoner rundt bilen.

For mer informasjon om trygge dekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/

You Might Also Like